Klicketiklick!

Vi har blivit så kallat klicktränade i över en och en halv timme idag! Det är ganska påfrestande psykiskt! Det senaste vi ska kunna är att stänga och öppna lådor och skåp i köket. Det går riktigt bra. Vi kan stänga allt nu. Öppna, inte så bra. Bara gammelmannen har lärt sig öppna ett skåp. Men skam den som ger sig! När man tränar med klicker, får man godis nästan hela tiden! Hur bra som helst ju! Matte var och köpte över 2 kilo snittar åt oss idag, så man kan säga att vi ligger i hårdträning för tillfället! Slick på snoken!


Onödigt!

Varför ska man ha en diskmaskin när man har hund? Vi gör rent alltihop med glädje, om tillfälle ges! Slick på snoken!


Matte och husses kompis, Jonas kom förbi i eftermiddags! När han kommer, kommer vi ut på extrarunda, och så även idag. Det blev upp till sommarstugorna i Norje Boke idag! Det har ju varit riktigt tråkväder i några dagar, men vi prickade in några timmar mellan skurarna. När vi kom hem öppnade sig himmelen åter igen. Fast vi höll oss torra, förutom alla vattenpölar som vi plaskar runt i! Slick på snoken!


Envis som en...

När matte steg upp i morse, försökte jag totalignorera henne för jag kände inte alls att för att gå ut och kissa... Men hon lyckades släpa med mig ändå på nåt vis... Jag vet en som ska ligga i hennes säng och fälla rejält idag!! Slick på snoken!


Ny leksak!

På förpackningen står det "hours of fun"... Det uttrycket litar jag på tills Elvis får tag på den utan att matte ser det! Han är inte direkt känd för att ha hela leksaker runt sig! Parasiterna dansade efter mattes pipa och sprang glada i hågen och hämtade den efter att hon hade kastat iväg den. Jag sprang inte en enda gång kan jag tala om! Hon hade ändå bara tagit den ifrån mig och slängt iväg den igen... Det är ingen lek jag ser nåt nöje i precis... Apportering är inte min starka sida. Går det inte äta, finns det ingen anledning att hetsa upp sig! Slick på snoken!


RSS 2.0