Matte blir hemma idag!

Peppar peppar, har hon bara bajsat inne en enda gång! Det är det enda hon har gjort! det är lite förvånande faktiskt, med tanke på stressen över ett nytt hem, och två stora monster hundar som "bråkar hej vilt".
Hon har upptäckt veven till vardagsrumsbordet, och den är ju för himla rolig att tugga på.
Presley har blivit en riktig surgubbe. Så fort Cill kommer, och ska leka lite, eller bara vill slicka honom på nosen, så mullrar han och går iväg.
MEN, han ska få slicka, buffa och lukta på henne. Han ser inte den här "ge och ta"-grejen som något för honom... Jävla surpuppa. Men Cilla låter inte sig nedslås, nej nej, hon trippar efter honom med högt buren svans och tycker om honom lika mycket ändå. Det är skönt att hon kom ur sitt skal igår, och lekte lite med Elvis. I lördags låg hon bara stilla, och observerade de andra två. Antagligen för att snart kunna sätta in en riktig stöt snart... =)

Kickan:
Jo hon får jättegärna vara i sängen. Men det gäller samma sak för henne som med de andra hundarna vi har haft. Den dan hon tar sig upp själv, då får hon vara där. Men att lyfta upp henne varje gång, det gör vi inte. Tänk på nätterna, om hon har hoppat ner för att dricka, då står hon och gnäller för att bli upplyft... Och vi vet ju hur pigg jag är, när jag blir väckt... Närmsta levande varelse bör ta skydd liksom... =)
Så, när hon är stor nog att hoppa upp, är hon välkommen. Och den dan hon kan hoppa upp själv, är hon förhoppningsvis mågot sånär rumsren också, som de andra har varit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0